Ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση μας με ερώτημα «Αν μπορούσες να έχεις έναν πασόκο στο σαλόνι σου ποιος θα ήταν αυτός» συνεχίζεται. Όμως ήδη φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα, άρα μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Συμπέρασμα νο1:

Οι αναγνώστες του 2310net έχουν χιούμορ. Οι αστείες φυσιογνωμίες ανέβηκαν στην κορυφή, την ώρα που τα ξενέρωτα ρομποτοειδή υβρίδια πασοκισμού-νεοφιλελευθερισμού, βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της προτίμησης.

Συμπέρασμα νο2:

Ο Κίμωνας ο Κουλούρης μπορεί να μην έχει έρισμα στο ΠΑΣΟΚ έχει όμως σε όλους εμάς. Πόσο φτωχή ειναι η πολιτική σκηνή του τόπου δίχως αυτά τα εκφραστικά μαύρα ματια; Σε ποιόν δεν έλειψε πραγματικά ο Κίμωνας; Πιστεύει κανείς ότι κάτι γατάκια τύπου Σαχινίδη, Όθωνα, και Γερουλάνου μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του πολίτη για την πολιτική; Περισσότερο ενδιαφέρον έχει να παρακολουθείς καρδιογράφο παρά δηλώσεις των σύγχρονων νεοπασόκων.

Συμπέρασμα νο3:

Ο ΓΑΠ ζει αυτός μας οδηγεί. Παρά τον οχετό λάσπης που δεχθηκε ο ηγέτης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πολλοί είναι αυτοί που θα τον έβαζαν στο σαλόνι τους. Με την προϋπόθεση ότι στο σαλόνι σας έχετε διάδρομο γυμναστικής, ποδήλατο και τουλάχιστον μία σάουνα.

Συμπέρασμα νο4:

Η πρωτιά της Εύας Καϊλή αποδεικνύει δύο πράγματα: Πρώτον ότι μεγάλο μέρος των αναγνωστών μας είναι άντρες και δεύτερον ότι οι αναγνώστες μας απάντησαν στην ερώτηση χωρίς καν να την διαβάσουν. Στο σαλόνι σας έλεγε παιδιά, όχι στο κρεβάτι σας.