Το είπε ο ΣΚΑΙ

Σήμερα στην 20:30 μην ξεχάσετε να σβήσετε τα φώτα για μία ώρα. Το είπε ο ΣΚΑΙ. Επίσης αύριο να πάτε να τρέξετε στον μαραθώνιο της WIND γιατί όσο εσείς θα τρέχετε τόσο θα βοηθάτε κάποιο ίδρυμα. Το είπε κι αυτό ο ΣΚΑΙ. Επίσης μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου πρέπει να κατέβουμε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας. Το είπε και αυτό ο ΣΚΑΙ.

Ανακύκλωσε το κινητό σου, ανακύκλωσε έναν λαθρομετανάστη που βλέπεις, ρουφιάνεψε τους συναδέλφους σου, γίνε εθελοντής, προώθησε την ιδέα της επιχειρηματικότητας, άλλωστε εσύ φταις που ήρθε η κρίση. Πλήρωσε τα χαράτσια, μην απεργείς γιατί ενοχλούνται τα αφεντικά, μην διαδηλώνεις γιατί ενοχλούνται οι μαγαζάτορες, μην διαμαρτύρεσαι γιατί ενοχλούνται οι τουρίστες. Γίνε επιτέλους πετυχημένος ρε βλαχοέλληνα κρατικοδίαιτε. Μάθε οικονομικά απο τον Άρχοντα (Μπάμπη), άκου την πραγματική φωνή της κοινωνίας απο τον Άρη και πάρε συμβουλές κομμωτικής απο τον Αλέξη. Το είπε ο ΣΚΑΙ.

Κάνε με αυτό τον τρόπο την επανάσταση σου. Γίνε χρήσιμος και αποτελεσματικός για την κοινωνία. Μην καταστρέφεις κι άλλο τον κοινωνικό ιστό. Κάνε αυτό που σου λέει ο εφοπλιστής μέσω των παπαγάλων του και θα κερδίσεις μια θέση δίπλα του στον παράδεισο.

Να σκέφτεσαι ότι αποκλείεται ένας εφοπλιστής-καναλάρχης να έχει κέρδος απο την «σωτηρία του περιβάλλοντος». Άλλωστε δεν το είπε ο ΣΚΑΙ