Προσλάβετε έναν Ελληναρά

Θυμάστε εκείνη τη διεθνή δήθεν μόδα που κυριάρχησε για λίγες ώρες στην φιλεύσπλαχνη Ευρώπη; Εκείνη την καμπάνια Hire a Greek ελληνιστί Προσλάβετε έναν Έλληνα! Το 2310net βρήκε τρόπο να αυξηθεί η «απασχόληση» των ελλήνων και ταυτόχρονα να μην αφήνουμε τους ξένους να μας κλέβουν την υπεραξία. Η καμπάνια προσλάβετε έναν Ελληναρά ξεκινάει και μάλλον θα πετύχει καθώς συνδέεται με την Χρυσή Αυγή που είναι στη μόδα τελευταία.

Το δυνατό πολιτικό χαρτί των Χρυσαυγιτών είναι ότι βοηθούν τις γριούλες στο κέντρο της Αθήνας να βγάλουν λεφτά από την τράπεζα χωρίς τον φόβο των «λαθρομεταναστών». Οι Χρυσαυγίτες είναι λοιπόν πολύ καλοί στο να παρέχουν υπηρεσίες security. Οπότε πρέπει να αξιοποιηθούν.

Όμως είναι τόσο φιλότιμοι και ικανοί που μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα:

Θέλεις να βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα και φοβάσαι τον Πακιστανό της γειτονιάς; Τώρα μπορείς να προσλάβεις έναν Χρυσαυγίτη και να βεβαιωθείς ότι ο «Έκτορας» δεν θα γυρίσει σπίτι αν δεν χέσει κάτω από κάθε δέντρο του πάρκου κι αν δεν κατουρήσει κάθε μετανάστη που κάθεται στα παγκάκια.

Θέλεις να κάνεις μερεμέτια στο σπίτι και φοβάσαι μήπως ο μάστορας είναι Αλβανός; Φώναξε έναν Χρυσαυγίτη και θα κάνει τον τοίχο να δείχνει πιο λευκός κι από απόγονο της Άριας Φυλής.

Έπαθες λάστιχο κι έμεινες στη μέση του δρόμου; Δεν είναι τίποτα! Με ένα τηλέφωνο  έρχονται οι πιο κοντινοί Χρυσαυγίτες και σου αλλάζουν το λάστιχο. Αν χρειαστεί σηκώνουν και το αμάξι και το μεταφέρουν στο πιο κοντινό ελληνικό βουλκανιζατέρ.

Υποφέρεις από ρευματισμούς και δισκοπάθεια; Δεν χρειάζεται να αφήσεις το ελληνικό σου κορμί στα χέρια μιας Ταιλανδής που μπήκε λαθραία στη χώρα και τρώει το ψωμί μιας ελληνίδας μασέρ. Τώρα έρχονται στο χώρο σου Χρυσαυγίτισες που σου τρίβουν το κορμί με σύγχρονες μεθόδους, μείγμα αρχαιοελληνικής και γερμανικής ορθοπαιδικής.

Θέλεις ηλεκτρολόγο, υδραυλικό ή πλακατζή; Γιατί να πάρεις οποιονδήποτε άσχετο; Απευθύνσου στην Χρυσή Αυγή και πες τους ότι οι μετανάστες σου χάλασαν το καζανάκι. Ένας Χρυσαυγίτης θα βρεθεί να στο επιδιορθώσει με αντάλλαγμα την ψήφο σου. Μην το σκέφτεσαι καν! Τόσα χρόνια ψήφιζες ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τζάμπα.

Δεν υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πας κάπου αλλά βαριέσαι; Στιγμές που πρέπει να πάρεις το αμάξι σου αλλά με τη βενζίνη στα ύψη δεν θέλεις καν να το σκέφτεσαι; Η λύση είναι στο χέρι σου: Τηλεφώνησε στην Χρυσή Αυγή και πες ότι θέλεις να πας κάπου αλλά φοβάσαι τους ξένους. Πριν προλάβεις να κατεβάσεις το ακουστικό σου κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής θα έρθει στο σπίτι σου, θα σε παραλάβει και θα σε πάει στον προορισμό σου άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η έξοδος από την κρίση μπορεί μόνο να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Γι’ αυτό αν θέλετε να σωθεί η πατρίδα ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ