Ο Αλέξης και η διερευνητική

 

Ο τρόπος με τον οποίο περιφέρει την διερευνητική εντολή όπου βρει ο Αλέξης Τσίπρας, θυμίζει την ταινία του Κωνσταντάρα «Ο τρελός τα έχει 400», όπου ο αγαπημένος πρωταγωνιστής έδειχνε σε όλον τον κόσμο με περηφάνια την γνωμάτευση ότι δεν είναι τρελός.

 

Ο Αλέξης πήρε την διερευνητική εντολή και την έδειξε στους Οικολόγους, στην Ανταρσύα, στην Κατσέλη, στη ΓΣΕΕ, στην ΑΔΕΔΥ χωρίς να συντρέχει θεσμικός λόγος. Μάλλον την πήγε για να τη δείξει, όπως ο μαθητής που παίρνει καλούς βαθμούς και περιφέρει τον έλεγχο με τα «20αρια» στους παππούδες και της γιαγιάδες ελπίζοντας σε ένα χαρτζιλίκι.

 

Μάλιστα μετά την αποτυχία να την δείξει στην ΑΔΕΔΥ φέρεται να κανόνισε συνάντηση με τον ιππικό όμιλο «Οι Αναβάτες» και την Σκακιστική Λέσχη Ανατολικής Αττικής. Με αγωνία περιμένουμε δηλώσεις των αρχηγών καθώς το πολιτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη.

 

Σήμερα αναμένεται επίσης συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Λεβέντη, τον «Χαρίζω Χρέη» και τον Τζάκ Σπάρρου των Ελλήνων Πειρατών.

 

Φήμες λένε ότι έχει φωτοτυπήσει την διερευνητική εντολή σε χιλιάδες αντίτυπα και εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεχυθεί από το πρωί στους δρόμους μοιράζοντας διερευνητικές εντολές και καλούν τους πολίτες σε αριστερή κυβέρνηση.

 

Πάντως και μόνο που εκνευρίζει τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο γουστάρω. Τρολάρισμα δεν το λέτε εσείς του διαδικτύου;

 

Μέχρι τώρα τα κανάλια έχυναν κροκοδείλια δάκρια για την μη ενότητα της Αριστεράς. Από χτες κάνουν το ίδιο για την κεντροδεξιά. Ηθικό δίδαγμα: Ο Αλέξης με την διερευνητική μπορεί να μην καταφέρει να κάνει κυβέρνηση, αλλά θα καταφέρει να κάνει την Ντόρα και τον Αντώνη να τα ξαναβρούν.

 

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο Βενιζέλος φέρεται να πρότεινε έναν άλλον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Γόντικα. Η πρόταση απορρίφθηκε, ενώ ο Σαμαράς έκανε ρελάνς προτείνοντας τον Βλάση Τσάκα, ως τον μοναδικό που μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

 

Οι δημοσιογράφοι επιτίθενται με κάθε ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επίθεση στον Στρατούλη σχετικά με μια δήλωση που έκανε για τις τράπεζες. Μιλάμε για την απόλυτη, χυδαία και αισχρή διαστρέβλωση. Μάλιστα ο ΣΚΑΙ τον καλεί, ο ίδιος εξηγεί τι εννοεί και από δίπλα, ο νεκροθάφτης του Λούκυ Λουκ Μπάμπης Παπαδημητρίου να του λέει ότι δεν εννοεί αυτά που είπε. Σαν να λες σε μια γυναίκα θέλω να χωρίσουμε και αυτή να σου λέει όχι δεν θέλεις.

 

Κλείνοντας να απευθύνω μια έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα: Αλέξη φέρε μου κι εμένα την διερευνητική. Θέλω να την δω από κοντά, να την χαϊδέψω, να την μυρίσω. Θέλω κι εγώ διερευνητική!

 

 

 

One thought on “Ο Αλέξης και η διερευνητική

  1. XAXAXAXA αυτο με την καρτελα με τα 20αρια ηταν πολυ πετυχημενο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.