Αν…

Αν το twitter έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες του να γράψουν παραπάνω από 160 χαρακτήρες, το τιτίβισμα της Βούλας Παπαχρήστου θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Θα ήταν κάπως έτσι:

 «Εεεε, υπάρχουν πάρα πολλά τα δρώμενα κουνούπια του Δυτικού να πούμε Νείλου, πρώτον θα μιλήσω για τα δρώμενα και όχι για τα ολυμπιακά δηλαδή ουγκ, να μιλήσω για αλλοδαπά κουνούπια που τα δρώμενα δεν μπορεί η Ολυμπιακή Επιτροπή να κάνει κάτι για τα δρώμενα εεεε τα κουνούπια του Δυτικού ουγκ Νείλου που να πούμε δεν μπορεί ο προπονητής μου να αναλάβει τα δρώμενα τα κουνούπια να πούμε τρώνε σπιτικό να πούμε αίμα να πούμε Αφρικανούς. Ουγκ.»

Αν το δούμε όμως αλλιώς θα έπρεπε να αφήσουμε να πάει η Βούλα στους Ολυμπιακούς και να χάσει από καμιά Αφρικάνα αθλήτρια. Τότε θα έπρεπε να της ζητήσουμε εξέταση αίματος για να δούμε αν στις φλέβες της κυλάει αληθινό ελληνικό αίμα.

Αν ξανακούσω τον Σαμαρά να χαρακτηρίζει τους Χαλυβουργούς συντεχνία που λυμαίνεται τον τόπο θα χάσω όση μου έχει απομείνει ευγένεια και θα αρχίσω να μιλάω για σεξουαλικότητα και μπουκάλια.

Αν ξαναδιαβάσω ακόμα ένα από τα «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή και την «παραίτηση» βουλευτή της για να πάρει τη θέση του ο εκλεκτός του φύρερ καλλιτέχνης, θα διακόψω την σύνδεση μου με το ίντερνετ. Δεν αντέχω άλλους δημοσιογράφους που πέφτουν από τα σύννεφα «ανακαλύπτοντας» το ποιόν της Χ.Α.

Αν ξανακούσω ότι ο Κουβέλης είναι στην συγκυβέρνηση για να επαναδιαπραγματευτεί τους επαχθείς όρους του μνημονίου την ώρα που ετοιμάζεται κι άλλο κούρεμα και τα μέτρα των 11,7 δις θεωρούνται ελάχιστα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν το επόμενο διάστημα θα θυμηθώ εκείνο το ρητό για το μουστάκι και τον φερετζέ.

Αν πιστέψουμε την ορολογία της κρίσης τότε θα πρέπει να πανηγυρίζουμε για το νέο κούρεμα που θα έρθει. Με δύο κουρέματα θα έπρεπε το δημόσιο χρέος να έχει μειωθεί δραστικά. Πως γίνεται όμως και αυξάνεται; Η ελληνική γλώσσα τελικά δεν κινδυνεύει από τα greeklish ούτε από την μείωση των φωνηέντων. Κινδυνεύει περισσότερο από την μείωση της αντιληπτικής ικανότητας αυτών που την χρησιμοποιούν. Φτάσαμε στο σημείο ‘κούρεμα του χρέους’ να σημαίνει ‘πολλαπλασιασμός του χρέους’. Φοβάμαι αν πάω στον κουρέα και του ζητήσω να με κουρέψει μήπως τελικά φύγω με αφάνα.

 

 

 

One thought on “Αν…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.