Μια κουραστική εβδομάδα για τον Αλέξη

tsiprawΤις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας πρόλαβε να συναντηθεί με τον «κατακτητή» της Ελλάδας Σόιμπλε. Να χαρακτηρίσει τον πολιτικό του χώρο με το αντιαισθητικά μικροαστικό «νοικοκυραίοι». Να καταδικάσει την βία από όπου προέρχεται. Να αποκηρύξει ορισμένους βουλευτές του. Να καταδικάσει την Βίλα Αμαλία και τις καταλήψεις των κτιρίων. Να το ρίξει στην …ορθοδοξία και τις συναντήσεις με το παπαδαριό. Να αντιγράψει ολόκληρες δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για την κοινωνία που πρέπει να βγει όρθια από την κρίση.

Με τέτοια φόρα που πήρε προς τα …δεξιά, αν αργήσουν να γίνουν αυτές οι εκλογές τον βλέπω να κυνηγάει Πακιστανούς…

Τσίπρας Σόιμπλε 

2 σκέψεις σχετικά με το “Μια κουραστική εβδομάδα για τον Αλέξη

 1. δεν ξέρεις τι πονηροί είναι αυτοί οι «ανανεωτές», αυτοί είναι ικανοί να μετατοπιστουύ τόσο δεξια που στο τέλος οι ναζίδες να αναγκαστούν να γκρεμιστούν στο τέρμα μη έχοντας χώρο να πάνε πιο δεξιά!

  υγ Δεν είχα ποιον άλλον να ρωτήσω οπότε ίσως ξέρεις εσύ;
  πως έγινε και σήμερα κανένα από τα «σκληροπυρηνικά» μπλογκς δεν έμαθε για τους χιλιάδες που διαδήλωσαν στην από τριμήνου προγραμματισμένη αντιφασιστική διαδήλωση;
  Ξέρω οτι χθες κάναμε αντίστοιχη στα πετράλωνα λόγω της δολοφονίας αλλά σήμερα ούτε το 902.gr είδε ή άκουσε τίποτα;

 2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΑΟΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ.

  ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΙΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ;

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  ΧΑΧΑ

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.