Ο Κατίδης και οι νεοναζί κότες

katidis+nazi++aekΔεν είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι ανάμεσα σε τόσους ποδοσφαιριστές που κλωτσάνε το τόπι βρέθηκε ένας να χαιρετήσει ναζιστικά. Οι ποδοσφαιριστές άλλωστε φημίζονται για τον έκλυτο, παρασιτικό τρόπο ζωής τους, απειροελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις της πολιτικοποίησής τους, ενώ ιδιαίτερα στη χώρα μας το μόνο που τους ενδιαφέρει όπως φαίνεται είναι να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα, να πηγαίνουν στα μπουζούκια και να πηδάνε και καμιά μοντέλα. Ο 20χρονος Κατίδης, ήδη γνωστός για τα καμώματά του, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε δώσει και στο παρελθόν δείγματα περίεργης συμπεριφοράς. Πιθανόν αυτό να οφείλεται στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, πιθανό να το κάνει για να κερδίζει λίγα λεπτά παραπάνω δημοσιότητας. Άλλωστε μέχρι και η ΔΗΜΑΡ ξύπνησε από τον συγκυβερνητικό της λήθαργο και ασχολήθηκε μαζί του.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η προσπάθεια δικαιολόγησης της πράξης αυτής, προσπάθεια η οποία αποδεικνύει αυτό που γνωρίζουμε από καιρό: ότι οι φασίστες είναι κότες, είναι οι πρώτοι που προδίδουν την ιδεολογία τους.

Όταν ένας φασίστας «συλλαμβάνεται» να πράττει ενάντια στα «χρηστά ήθη» το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αποκυρήττει τον ίδιο του τον εαυτό. Χαιρετάνε ναζιστικά και μετά σου λένε ότι δεν είναι ναζιστικός ο χαιρετισμός αλλά…Επιτίθενται και μαχαιρώνουν μετανάστες και μετά τα μαζεύουν και καταδικάζουν τη βία. Γράφουν άρθρα για τον Σατανά και τον θεό Πάνα, χλευάζουν τον χριστιανισμό και μετά τρέχουν πίσω από τις θεούσες για να μη χάσουν καμιά ψήφο. Γράφουν ύμνους και αφιερώματα για τον Χίτλερ και ντρέπονται δημόσια να τον υπερασπιστούν. Γενικότερα υπάρχει πάντα μια χαζή δικαιολογία για ό,τι κάνουν, τόσο χαζή όσο και οι ψηφοφόροι τους, η οποία χρησιμοποιείται για να καλυφθεί η πραγματική ντροπή των φασιστών για την ιδεολογία τους.

Αυτή την περηφάνια και την «τιμή» άραγε περιγράφει το γνωστό τους σύνθημα; Η ΧΑ που αρέσκεται στην επίδειξη ανδρισμού και μαγκιάς ανέβασε ανακοίνωση μετά το περιστατικό στην οποία λίγο πολύ αναλάμβανε την ευθύνη της υπεράσπισης του Κατίδη. Οι ίδιοι λίγη ώρα αργότερα κατέβασαν την ανάρτησή τους, προφανώς γιατί δεν τους άρεσε η ιδέα να υπερασπιστούν τόσο άμεσα έναν ναζιστή, την ώρα που προσπαθούν να το παίξουν πατριώτες είτε γιατί η δήλωση μετάνοιας του ναζιστή ποδοσφαιριστή ότι σιχαίνεται τον φασισμό τους έκανε πιο επιφυλακτικούς.

Πολύ θα ήθελα να δω έναν από αυτούς τους εκπροσώπους του ναζισμού στη χώρα μας να βγει δημόσια, ανοιχτά και χωρίς μου-σου-του και να υπερασπιστεί αυτά που πιστεύει, χωρίς να κρυφτεί πίσω από μισόλογα, υπεκφυγές και δικαιολογίες που δεν μπορεί να πιστέψει ούτε νήπιο. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Κάθε τους κίνηση, δημόσια τοποθέτηση και επίσημη ή όχι ανακοίνωση είναι βασισμένη στην γκεμπελική διαθήκη για την προπαγάνδα. Όπως γνωρίζουμε από την ιστορία, για τους Ναζί δεν έχει σημασία η αλήθεια, η εντιμότητα, η περηφάνια. Αυτές είναι κενές νοήματος λέξεις.

Το πραγματικό μας θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή ο Κατίδης, αλλά αυτό που συμβολίζει αυτή η περίπτωση. Όσο εύκολα ένας νεαρός που έχει χαράξει στο σώμα του στίχους ενός μαύρου ράπερ, οι οποίοι λένε «γίνε πλούσιος ή πέθανε προσπαθώντας», σηκώνει το χέρι και χαιρετά ναζιστικά, τόσο εύκολα θα τον μιμούνται διάφοροι νέοι και παιδιά. Γιατί πολύ απλά ο φασισμός δεν έχει προϋποθέσεις. Όλοι μπορούν να γίνουν φασίστες. Αρκεί να έχουν άχυρα στο κεφάλι και σκατά στην καρδιά.

 ΥΓ. Μπράβο στην ORIGINAL για τη στάση της ακόμα μια φορά. Κρίμα για τον Λίνεν, που άλλα είχε δείξει στο παρελθόν.

ΥΓ. Μια και μιλάμε για ΑΕΚ, φασίστες και κωλοτούμπες θυμηθείτε τι είχαμε γράψει πριν από κάποιους μήνες: Η υποκρισία του φασίστα

katidis nazi κατίδης κατιδης τι εκανε ο κατιδης κατιδης ναζι

12 σκέψεις σχετικά με το “Ο Κατίδης και οι νεοναζί κότες

 1. Για τον Κατίδη, μην ανησυχείτε: Αν δεν γίνει βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου -ΧΑ, μπορεί κάλλιστα να βρει απασχόληση στην Ιταλία (όπου έχουν τον “αρχαίο” χαιρετιγμό για ψωμοτύρι), είτε στο Campionato, είτε στην Cinecittà, είτε κράχτης/ξεναγός, ντυμένος ..Μάρκος Αντώνιος έμπροσθεν της fontana di Trevi.

 2. «Δ ω ρ ι κ ό ς» ο χαιρετισμός για τους ελληνοφασίστες από 4η Αυγούστου 1936 και δώθε, «Ρ ω μ α ϊ κ ός» για τους αυθεντικούς φασίστες της Ιτάλια («saluto romano» από το 1922), και «B e l l a m y’s salute» στις ΗΠΑ του Μεσοπολέμου: Σας βεβαιώνω ότι οι Δωριείς, οι Ρωμαίοι, αλλά και ο σοσιαλιστής Bellamy δεν είχαν ιδέα γι’αυτό το ..χαιρέτιγμα, και την εντύπωσή του στον -υπό τυρρανική ηγεμονία- όχλον. Μιαν απλή χειρονομία που αντιγράφεται εύκολα και φυσικά από τον διπλανό, και καταγράφει ακόμα ευκολότερα την όποια ομοιογένεια του στρατευμένου πλήθους…

  Αστεία πράματα: Τον Φασισμό τον τσακίζεις παραδειγματικά, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ, ακόμα και με βία.. Ναι και με βία: Εκεί πρέπει να εξαντλείται η βία του Κράτους, και όχι στο Σύνταγμα, στις τουριστοπαγίδες της Ύδρας, ή στα χρυσωρυχεία του Κάδμου και του Φιλίππου Β’ (σχεδόν από Ρεντίνα μέχρι Ουρανόπολη, gamw to 8rasos tous!?!?!), που τώρα όμως ανήκουν σε κάτι κονκισταδόρες και τον ..Μπόμπολα!!!

  Για χρόνια γέλαγε ο Αδόλφος, που του την χάρισε η γενναιόδωρη, όσο και αστική & σοσιαλδημοκρατική, Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ύστερα από το «πραξικόπημα της μπυραρίας».. Διαβάστε σχετικά, στα περιοδικά [Ιστορίας δήθεν, αλλά με προφανή κρυφή ατζέντα, τη διάδοση Μίσους του ανθρώπου προς τον άνθρωπο: μέσω της παρουσιασης των Clausewitz, Γκουντέριαν & Ρόμελ, σου ρεκλαμάρουν τα συνήθη μπουμπούκια κτηνωδίας: Ερνστ Ρεμ, Ρούντολφ Ες, Χίτλερ, Μεταξάς κλπ] σε όλα τα περίπτερα, ακόμα και αυτήν τη στιγμή που καθόμαστε και δικαιολογούμε το καϋμένο το παιδί, που δεν ήξερε τι έκανε, «φταίει ένα βιντέακι (αχ, μόνο ένα, δα μικρούλιι!), που είδε στο youtube»…

  Όποιον ακροδεξιό (εθνικιστή/ελληνόψυχο/ελληνοναζί/ναζιστή/φασίστα) και να ξύσεις, -ω, τι ευχάριστος έκπληξις!- άνθρωπο θα βρεις.. Άνθρωπο, όμως που συνηγορεί στην διαιώνιση της ελληνικής παρακμής («ελληνικό DNA», «ελληνοΟρθοδοξίαν ή Θάνατος», «ξέρεις ποιος είμαι ‘γω;», «όταν εμείς χτιζαμε μπαρθενώνες, οι «Άλλοι» έτρωγαν βελανίδια, ή τις σάρκες τους», «Ελλάς ή Τέφρα», «Καλός [φτωχός] ξένος, ο εκτελεσμένος ξένος», κλπ κλπ). Μπορεί να σφάζεις «μη-Έλληνες» (όπως οι Τούτσι vs των Xούτου), μπορεί να σφάζεις Έλληνες (π.χ ΕΑΤ-ΕΣΑ, Τεμπονέρας, Α. Γρηγορόπουλος, «γιατί ως γνωστόν τα κομμούνια δεν είναι καθαροί Έλληνες από το Άλφα Κενταύρου, αφού έχουν μπασταρδευτεί με Άτλαντες και Σημίτες, και επιδιώκουν την εξάπλωση του Σιωνισμού και του ..Διεθνισμού!»). Γελοιότητες: Ο Φασισμός είναι το ίδιο κτηνώδης σε όλα τα έθνη, σε όλες τις ράτσες, και πρέπει να τον τσακίζεις, πριν γίνεται δεδομένος, όπως π.χ αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα του μεταιχμίου από τη Μεταπολίτευση, στην Ευρωυποδούλωση…

  Για τον Κατίδη, μην ανησυχείτε: Αν δεν γίνει βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου -ΧΑ, μπορεί κάλλιστα να βρει απασχόληση στην Ιταλία (όπου έχουν τον «αρχαίο» χαιρετιγμό για ψωμοτύρι), είτε στο Campionato, είτε στην Cinecittà, είτε κράχτης/ξεναγός, ντυμένος ..Μάρκος Αντώνιος έμπροσθεν της fontana di Trevi.

  Στην πρώτη αναποδιά, οι χρυσάβγουλοι -~είτε φυντάνια, είτε βετεράνια: προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορο!~- βουρκώνουν, και ενθυμούνται τα «ανθρώπινα δικαιώματα / human rights», τα ίδια που αυτοί βιάζουν καθημερινά και συστηματικά με σαφάρι κτηνωδίας.. Μην ανησυχείς, αν εσύ προσωπικά δεν έχεις αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο στους δρόμους της Αθήνας.. Σύντομα, θα εκλείψουν οι «ξένοι», και το μίσος θ’αρχίσει να χύνεται και πάνω σε Έλληνες, σε μένα, σε σένα… Ακόμα και πάνω σε μη-κομμουνιστές Έλληνες, γιατι ως γνωστόν τα κομμούνια δεν είναι γνήσιοι Έλληνες, καθότι «προδόται, συνωμόται του σιωνιστικού αδελφάτου του Διεθνισμού» http://www.koutipandoras.gr/33782/θα-κάνουμε-τους-μετανάστες-σαπούνια.html

  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1462581

  μη αναφορά = μη ύπαρξη..? : http://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/1934-CS-RV-05-SUM-EL.pdf

 3. Και για να ξεκαθαρίσουμε και το δεύτερο επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι ημέτεροι ακροδεξιοί (μετά από την λαλακία: «δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια»):

  ααάλλο φασίστες (Italia),
  ααάλλο ναζιστές (Deutschland),
  ααάλλο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ (ήτοι ελληνοναζιστές, 4η Αυγούστου & Γ’ Πολιτισμός, Τρίτος Δρόμος, 21η Απριλίου, ΕΠΕΝ, Εθνικό Μέτωπο, Ελληνικό Μέτωπο κλπ)!

  Όντως ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟΤΗΤΑ, από την άποψη ότι κάθε έθνος/χώρα/αυτοκρατορία βιώνει άλλες συγκυρίες, και ακολουθεί διαφορετικές ιστορικές πορείες.

  –> Ο Φασισμός προήλθε από το υπερπατριωτικό αίσθημα των Ιταλών Δημοκρατών/Σοσιαλιστών, που συμμερίζονταν το απωθημένο των συντηρητικών και των φιλομοναρχικών συμπατριωτών τους, για συγκρότηση ενιαίας και ισχυρής Ιταλίας. Ο άκρατος -και εν πολλοίς στείρος- πατριωτισμός των Ιταλών αποκρυσταλλώθηκε σε Φασισμό, αποσπώντας δημοκρατικά την εξουσία το 1922.

  –> Ο Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός δημιουργήθηκε με πρότυπο τον Φασισμό, αν και με σαφώς προϋπάρχον πολιτισμικό υπόβαθρο, π.χ.
  τον εξκλουσιβισμό, μυστικισμό και μιλιταρισμό του Τευτονικού Τάγματος,
  τον μιλιταρισμό και την μεθοδικότητα των Γερμανών της Πρωσίας (και του Β’ Ράιχ, 1871-1918), και την γενικότερη ιμπεριαλιστική προδιάθεση υπό τη σκιάν του Α’ Ράιχ (962–1806) και του Καρλομάγνου (800-814[888]). Ο Ναζισμός διαφοροποιήθηκε από τον Φασισμό, κυρίως επειδή έδωσε μεγαλύτερη σημασία στην έννοια της φυλετικής καθαρότητας, αλλά και επειδή αποκόπηκε βίαια από τις σοσιαλιστικές του καταβολές, το 1934 με τη «Νύκτα των Μεγάλων Μαχαιριών»…

  Όμως τα ακροδεξιά κινήματα έχουν κοινά χαρακτηριστικά: Π.χ. εξηγούν στον κοσμάκη, ότι «δεν φταίει αυτός, αλλά ο άλλος..» Δηλαδή καλλιεργούν Μίσος, για συγκεκριμένες ομάδες, ή και γενικότερα!. Μίσος του ανθρώπου, για τον άνθρωπο. Λόγω εγγενούς διδαχής μίσους, στην Άκρα Δεξιά ταξινομείται και ο Σιωνισμός (εκλεκτιστική απολυταρχία με δόγμα εθνικής αποκλειστικότητας), η εκπλήρωση των αλυτρωτικών ανησυχιών των απανταχού Ισραηλιτών
  Επίσης, συνήθως τ’ακροδεξιά κινήματα αποτελούν δίπολα: βούληση ομάδας εκλεκτών ΚΑΙ έκφραση λαϊκής δύναμης, ήτοι ελιτισμός και οχλοκρατία, εν σάρκα μία..! Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείς να ταξινομήσεις ως ακροδεξιά και όσα καθεστώτα καμώνονται τα κομμουνιστικά, αλλά ουσιαστικά αναλώνονται σε εκκαθαρίσεις ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (π.χ. σταλινικοί και οι Ερυθροί Χμερ)!

  Όμως σκεφτείτε επιτέλους χωρίς ν’αναπαράγετε μεθοδικές συλλογιστικές υστερόβουλων μπαγαπόντηδων. Γιατί πρέπει να δικαιολογούμε –ιστορικά, ιδεολογικά, εθνικοπατριωτικά, «αγαπούν/αγαπούσαν την Ελλάδα», «πονούν/πονούσαν για τους Έλληνες» και το διότι και το καθότι, και τα ρέστα!– τομάρια, αιμοδιψείς λύκοι, όπως ο Αδόλφος, ο Μεταξάς, ο Βορίδης, ο Περίανδρος, ο Μιχαλολιάκος; Αυτοί θα σε δικαιολογούσαν? Με την πρώτη ευκαιρία, θα σε πούλαγαν… Όσο και αν αρκετοί συμπολίτες μας δυσκολεύονται να το συνειδητοποιήσουν, υπάρχουν πολλοί πυρήνες που καπηλεύονται τα εθνικά μας σύμβολα: Η Γαλανόλευκη Σημαία, όπως και το Έθνος και η Ιστορία του, αποτελούν ευγενείς προφάσεις για την καλλιέργεια ιδεολογιών μίσους & ροπαλοκρατίας, από πλείστες ακροδεξιές ομάδες, που φτάνουν έως και στον άκρατο και ασυγκράτητο ναζισμό (= εθνικοσοσιαλισμός, ο σοσιαλισμός των ανόητων)…

 4. Δεν υπάρχει κανένας ναζιστικός χαιρετισμός!

  Παραθέτω εδώ ένα αρχαίο δωρικό εξώφυλλο για του λόγου το αληθές…
  Ξεκάθαρα θα δεί ο οποισδήποτε ότι ο χαιρετισμός είναι ελληνικότατος.

  Ο Κατίδης δεν ξεχνά, Τσαριτσάνη, Καρδαμύλη , ΟΑΚΑ

 5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕΣ 2310 ΝΕΤ.

  Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

  ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΤΣΙ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ;

  ΘΑ ΧΕ ΠΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΣΕ.

  Ο ΛΙΝΕΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ;

  ΜΙΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.

  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΕΤΛΟΝΑΚΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ 12 ΧΡΟΝΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ

  1. Ο Λίνεν με απογοήτευσε. Αντίθετα η ORIGINAL έδειξε σωστά αντανακλαστικά. Πάντως δεν νομίζω πως το νεαρό της ηλικίας είναι ελαφρυντικό. Μπορεί να είναι μικρός για φασίστας, αλλά 20 χρονών μπορείς να τον πεις σκατοφασιστάκι…

  2. O Σισε? Λες εκείνον τον ξεφτίλα που αφού μας τα είχε κάνει τούμπανα με το «ρατσισμό» … πήρε μεταγραφή ακριβώς στην SS Lazio ?

 6. Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια, μ’αυτά που κάνανε στο Μπάγιεβιτς, τους μούτζωνα και τώρα έγινα κι εγώ ORIGINAL. Κωλοτούμπας κανονικός!

 7. Συμφωνω με το αρθρο, αλλα μη βαζεις ολους τους ποδοσφαιριστες στο ιδιο τσουβαλι. Η πλειοψηφια δεν ειναι κακομαθημενοι Κατιδηδες ή ζαμπλουτοι γιουχου. Η πλειοψηφια παιζει σε κατι τοπικα γηπεδα και πειναει. Το οτι οι πρωτοι ειναι οι προβεβλημενοι, δεν σημαινει οτι ειναι και αντιπροσωπευτικο δειγμα. Το τι εχει ο καθενας μετα στο κεφαλι του, ειναι αλλη ιστορια.

  Οσο για τη ΔΗΜΑΡ, δε νομιζω οτι κανει κατι αλλο εξω απο τα πλαισια της δρασης της. Ψευτοαντιρατσισμο και «υπεθυνη» πολιτικη σταση πουλαει απο τοτε που ιδρυθηκε, αυτο συνεχιζει και τωρα.

  1. εννοείται πως όταν μιλάω για ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνω τους ερασιτέχνες (με την ετυμολογική έννοια του όρου). Βέβαια, ακόμα και αυτοί ονειρεύονται να γίνουν σαν τους άλλους…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.