Σκότωσε τη Βάρκιζα που κρύβεις μέσα σου

Και να που η αποφράδα 12 Φλεβάρη, η επέτειος της συμφωνίας της Βάρκιζας, έτυχε να είναι Πέμπτη και με κάνει να νιώθω πως πρέπει να γράψω κάτι για αυτό. Και ας με πρόλαβε ο Σφυροδρέπανος χτες με το κείμενο του με τίτλο Βάρκιζα Τέλος. Από εκεί θα πιαστώ και θα γράψω κι εγώ κάτι, από το “Βάρκιζα τέλος”, το σύνθημα των τελευταίων ετών, ένα σύνθημα που υποδηλώνει την άρνησή μας να συνθηκολογήσουμε εναντίον των καταπιεστών μας.

βαρκιζα1

Σήμερα, στις μέρες του ανάδρομου Ερμή και του αριστερού παροξυσμού, το Βάρκιζα τέλος λαμβάνει μια άλλη διάσταση. Αυτοί που κάποτε δε σηκώναν μύγα στο επαναστατικό σπαθί τους τώρα υπολογίζουν πόσο τοις εκατό μνημονιακοί είναι, ανάλογα με τις νέες δηλώσεις του πρώην συμβούλου του “κουισλινγκ ΓΑΠ” και νυν υπουργού Οικονομικών.

Τα ΣΥΡΙΖΟτρολ που από την ημέρα που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση, μεταμορφώνονται σε κακεντρεχείς διαδικτυακούς τραμπούκους που μετέρχονται όλα τα μέσα που μέχρι χτες κατηγορούσαν. Σύγχρονες μονταζιέρες, έμμισθα τρολ, και υπερεπαναστάτες σε υπερδιέγερση. Δεν αφήνουν τα όπλα. Για αυτούς Βάρκιζα Τέλος! Δεν θα αφήσουν τη μάχη της διαπραγμάτευσης. Δεν θα παραδώσουν τα όπλα τους, το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, το ταμπλετ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο atexnos.gr

One thought on “Σκότωσε τη Βάρκιζα που κρύβεις μέσα σου

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.